En kladdkaka står på spel..

 

Dagen efter match och känslorna är liknande de som drabbade en efter premiären mot Veberöd. Perstorp, en belägenhet man endast tror består utav en stor ättiksflaska, stod för motståndet. En kort sammanfattning gör gällande att vi gör en sagolikt svag första halvlek men vänder på steken i andra och får med oss en poäng. Fem minuter till och vi hade haft tre.

 

Men det är historia. Och det är också veckan som föranletts rent träningsmässigt. En vecka där det vankades u-lagsmatch på måndagen vilket gjorde att det endast var ett tiotal spelare på plats för träning. In trädde målvaktstränare Niklas Pihl och fystränare Jonas och skötte träningen med den äran. På plats, vid sidan av planen, hade halva Andreas Emanuelssons släkt placerat sig. Enligt rykten, och som även Emanuelsson själv bekräftat, skall man nu hoppas på att Hällevikssonen skall kunna försörja sig på fotbollen och att allt som har med arbete för övriga släkt skall vara ett minne blott. Och på tal om den stekhete vänsteryttern så kommer det ett alldeles eget blogginlägg om honom under nästa veckas början.

 

Under veckan har även en tävling tagit sin start. Det är Joakim Svensson och ungtuppen Robin Lindskog som valt att fram till sommaruppehållet räkna poäng i antalet vunna matcher på träning. När A och U möttes på torsdagsträningen tog ”Jocke” sin första poäng. Efteråt snackades det lite löst om någon sorts pakt med tränare Andersson för att ”Jocke” ville vara i Lindskogs lag resterade delen av våren för att ledningen skulle vara otagbar. Priset skall vara en kladdkaka.

 

Och på tal om Lindskog. Han var i högsta grad delaktig i en av de absolut sämsta ”kvadrater” som någonsin utspelat sig under Bromöllas träningar. Föga oväntat var det Daniel Nilsson som var den andre variabeln som gjorde uppvärmningsövningen till en smärre katastrof. För en helt neutral aktör i detta skådespel gick det mest ut på att beskåda när dessa två adepter serverade varandra med stenhårde passningar som avslutade med ett oändligt munhugg. Otroligt underhållande… de första tjugo minuterna.

 

I början av nästa vecka är ett nytt blogginlägg att vänta. Hela inlägget skall handla om Andreas Emanuelsson, och där serveras även unikt bildmaterial. HÅLL UTKIK!

 

/ 89

 

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hahahahaha. Upp med bilden :)

2011-05-08 @ 13:46:21
URL: http://nattstad.se/yayas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0