En inlägg utan själ

Bloggen vill börja med att rentvå sitt samvete. Anledningen till att inläggen har uteblivit föregående vecka har inte varit på grund av årets första förlust i sammanhang, det har endast varit ett olyckligt sammanträffande. Anledningen har snarare varit att schemasättningen på bloggens ledande krafter har varit fullspäckat inför sommartiden.

 

Det skall erkännas att det både känns moraliskt och psykiskt fel att sitta och skapa ett rofyllt och underhållande blogginlägg när laget har skrapat ihop noll poäng på de två senaste matcherna. Därför kommer blogginlägget bli kort och koncist. Ni får se detta som en medgångsblogg om ni vill, det kommer jag göra.

 

IFÖ Bromölla gästade igår Färs och Frosta arena för ett möte med Höörs IS. Hemmalaget kastade upp att man saknade Don Magnusson och Mattias Thylander medan vi kontrade med att sakna Pierre Ohlsson, Hampus Lundqvist, Per Brynolfsson och Kim Thörnberg. Med det fanns profiler på planen ändå, Mats Lilienberg bar sin vana trogen nummer nio och spelade med en rutin som får Hans Scheike att verka oskuld.

 

 

1-0till Höör efter tjugotvå sekunder. 2-0 efter ungefärliga tjugo. 2-1 reducering i 75:e och en släckning av hoppet med ett par minuter kvar när ovan nämnda Lilienberg spikade spiken i kistan. Mot Torn förtjänade vi poäng lika mycket som gästerna. Mot Höör förtjänade vi inte att göra det, trots ett stort bollinnehav. Ola Olausson gör en fantastisk match och skall ha en klapp på hjässan.

 

Nästkommande match för A-lagets del är mot Malmö City hemma på strandängen den 4 juni. Årets serie har visat sig vara hårdare än någonsin och förutom Lilla Torg kommer inget lag att bli överkörda. Detta med beaktning av sommarfönstret, där det alltid kan hände någonting.

 

Med den största av sorg ber bloggen om ursäkt för bristande finess och fantasifullhet.

 

/ 89


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0