Blir det något Borås i helgen?

Festen är avklarad. Efter att ha avklarat en match mot Lyckeby med den äran så avverkades segerbanketten senare under kvällen. Spelplatsen var självklara folkets hus där flera hundra entusiastiska Bromöllabor valt att tillbringa kvällen. Till toner av melodifestivalens avslutande toner avnjöts den nostalgiska schlagersoppan, det vita brödet och dricka efter behag.

 

Kvällen största jubel blev föga förvånande när Sanna Nielsen äntrade scenen. Kvällens näst största jubel kom ifrån duon Markus Svensson och Martin Michalski och uppkom när Linda Bengtzing visade sitt ungdomliga ansikte på storbildsskärmen.

 

Missräkningen från bloggens styrelse var total gällande tippningen av utgången av festivalen. Inte nog med att placeringarna blev ett fatalt misstag hela vägen. Bloggen lovade även att träna endast iförd kalsong de inledande tio minuterna av tisdagens träningspass. Sagt och gjort. Hur en finnig tolvåring kan vinna hela klabbet är helt obegripligt, men straffet skulle avverkas. Tränare Mats Andersson visade dock stor skepsis, nog mest med tanke på att det fanns en provspelande afrikan på plats just denna träning och Andersson ville nog inte skymfa den svenska träningskulturen.

 

 

Imorgon bär det av. Mjällby är på Cypern, men det är inget för Bromölla. Nej vi åker till Borås istället. Eller gör vi det? De senaste dagarna har det uppkommit ett problem av den större skolan. Andreas Emanuelsson har öppet gått ut och riktat kritik mot upplägget av resan. Herr Emanuelsson anser att resan skall gå mer åt nöjeshållet och har aviserat att han kommer shoppa under lördagen när resterande truppen svettas på Borås arena.

 

Vi säger också välkommen tillbaka till Hampus Olsén, högerbacken som anslöt ifrån Mjällbys akademi förra sommaren. Denna vinter beslöt han sig för att semestra i djurriket Australiens, i typ ett halvår. Under dagens löppass gjorde han så debut, kanske inte rätt träning att göra comeback på. När övriga truppen hade avverkat sju av nio kilometer i skogen möts täten av en flåsande Olsén som ser mäktat uppgiven ut. ”Vart skall jag, jag är vilsen” flämtar högerbacken som fullbordat ungefärliga tre kilometer.

 

Imorgon 15.00 bär det av ifrån Strandängen. Information finns här. Om Andy Emanuelsson har fotbollsskor eller bara kreditkortet med sig står skrivet i stjärnorna.

 

/ 89


Kommentarer
Postat av: Wernersson SR Everöd

Fantastiskt trevlig blogg. Ska bli kul att följa både bloggen och laget under säsongen.

2011-03-19 @ 11:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0