Badhus

Det var ett tag sedan. Känner ni er svikna får ni den ödmjukaste av förlåtelse. Men faktum är att veckan har varit sansad och bloggen vill inte gärna starta några rykten som helt saknar värdegrund.  Men visst finns det saker att berätta…

 

Tisdagar är numera känd som en sorts ”slaktarträning”, en träning som skall skilja agnarna från vetet. En träning som skall bevisa om man är man eller mus. En träning som skall bevisa hur träningsvillig den mest träningsvillige är. Men igår byttes den sedvanliga fysträningen ut mot en lugn eftermiddag i badhuset.

 

Denna badhusidyll som var ack så uppskattad. Igår bestod halva bassängen av en A-trupp som försökte simma av sig de skavanker man åstadkommit sig.  På andra sidan befann j-laget som bedrev en något mer lekinriktad återhämtningsträning med skumleksaker och bollar. Bland dessa smått euforiska tonårsskrik befann sig självklart Daniel Nilsson, som fortfarande har kvar sinnet i sjätte klass.

 

I en helt annan del av simhallen bubblades det bubbelbad. Bröderna Svensson misstänks ha investerat i ett varsitt klippkort då man abonnerat bubbelkoppens västra del under hela badhusbesöket. Efter en snabb blick i det bubblande vattnet kunde det konstateras, genom hudfärgen på diverse spelare, att vissa varit i Thailand och vissa fullföljt hela försäsongen. Ola Olausson har varit i Thailand, och har besökt ett solarium efter hemfärd, men det är han värd..

 

En snabb resumé kring helgens matcher så kan man konstatera att a-laget tog sin första seger på försäsongen. Under lördagen besegrades fjolårets division 3-lag IFK Karlshamn med klara 5-0. Bloggens representanter kunde dessvärre inte medverka under matchen, men enligt rapport skulle motståndet vara tämligen mediokert vilket inte skall ta ifrån att laget ändå gjorde en solid insats. Robin Lindskog bevisade dock att han är bättre på distansskott än att göra körkortsprov.

 

Vad gör man när man inte spelar fotboll? Fråga Andreas Emanuelsson, tydligen skall man då bjuda sin flickvän på en lyxweekend i Stockholm. Undrar någon av spelarna varför era löneförhandlingar i vintras gick trögt? Då är svaret att de pengarna numera är utspridda på samtliga av Stockholms affärer, hotell, arrangemang och restauranger. Mittfältaren kom även hem med ett par silverskor från en av Big brother-deltagarna, vilket medger respekt.

 

Det var allt för idag. Nästa blogginlägg hoppas innehålla lite bilder, privata således och innanför murarna på Strandängen.

 

/ 89


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0