Fystest

Sommaren 2005 stod man stolt som en tupp i skolan. I ena handen en blomma och i den andra ett kuvert innehållande något sorts bevis på att man gjort bra ifrån sig. I det läget lovade man sig två saker. Dels att man till hösten skulle fortsätta någon form utav gymnasial utbildning. Och dels att man aldrig i hela sitt liv skulle utsätta sig för ett beep-test igen. Idag klockan 10.17 stod man återigen, tillsammans med ett tjugotal andra krigare, redo att återigen göra testet som får Coopers-test att kännas som ett rygglyft.

 

Maktkampen mellan Jacob Lennartsson, jag själv, och Viktor Götesson fortsatte. Eftersom att Götesson, 15, stått segrande i Coopers var det idag föga oväntat att revansch var helgens absoluta slagord. Dagens resultat hänvisas till bilden längst ner i inlägget. Tycker ni ”Göte” verkar munter så vann han, annars fick han ta helg med ett nederlag. Tillägnas skall att ynglingens egen kommentar av resultatet var ”Det var bara ett spel för gallerian”. Vilken galleria som det är talat om är inte kännbart.

 

Träningsläget i Cypern? Inte en chans. IFÖ BIF håller sig i Sverige, det är tryggast så. I mitten av mars styrs kosan mot Borås för en helg på Scandic med träning. På lördagen skall truppen, med respektive, även få en guidad tur av Magnus Haglund. Haglund, som förhoppningsvis är mer alert under vår sightseeing än här, skall enligt rapport visa oss allt. Var sitter Anders Svensson? Var förvarar Elm sin Fulham-förmögenhet? Var skåpsuper sportchef Andreasson någonstans? Frågorna är många, i mars har vi svaren.

 

Nu håller truppen helg. En dags vila. På måndag är det rekorddags. I dagsläget så är grästräning aktuellt. Men chanserna till att vi äntrar gräset dömdes ut av nyförvärvet Johan Holgersson som menade att marken va "Bonnafrösen". Ett uttryck som endast används av Holgersson, Hasse Larsson och Bockstensmannen. Smickrande, om glädjen skall spolieras av tema försvarsspel återstår att se.

 

/ 89


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0