Tillbaka ifrån de döda?


Bloggen är tillbaka. Det var säkert åtta dagar sedan senaste uppdateringen, vilket självklart inte får förekomma. Men eftersom klubben inte ger något OB-tillägg, eller något betalt överhuvudtaget, så tvingas diverse andra sysslor prioriteras.

 

Förra veckan var fotbollsmässigt ingen större hit för IFÖ Bromölla. Det blev förlust för såväl U-lag som A-lag i vartdera genrep inför helgens seriespel. U-laget fick på nöten av Åhus HBK medan A-laget fick känna på ett nederlag mot Hässleholms IF. Analys av matcherna utgår i vanlig ordning.

 

Veckans annars mest avseväckande händelse hämtas ifrån strandängens parkering. För exakt, på dagen, en vecka sedan avslutades det sista gräspasset i Gualöv och A-truppen förpassade sedermera sin träningsverksamhet till borgen på strandängen. På parkeringen möts undertecknad av ett gäng unga pojkar, låt oss säga i åtta års ålder, lekandes med pinnar som i fantasin gissningsvis var krigsredskap. Efter att parterna, jag och de unga pojkarna, valt att hälsa på varandra väljer den ena att helt sonika dra ner sina byxor och visa hela sitt kungarike. Denna regelvidriga blottning får ses som ett bevis mot de belackare som menar på att ungdomarna helt saknar friluftskänsla och endast tillbringar sina kvällar framför datorn.

 

Bloggen vill även framföra en varningens finger för de som kommer vara på plats på träningarna framöver. Ola Olausson, lagets burväktare, håller i dagsläget på att försöka skaffa sig ett prydligt hus ute i ”Sölve”. Detta har gjort till att humöret sviktat något oerhört för den annars väldigt behärskande målvakten. VARNING VARNING!

 

En tråkig nyhet är att kapten Per Brynolfsson skadade sig under matchen mot HIF. Mittbacksresen har haft förfärligt otur med skador senaste året och valde i helgen att ge sin ljumske en kyss. Den svenske vikingen kommenterade skadan något i stil med; ”Jag har inte skadat ljumsken tidigare, så jag passade på att känna hur det känns.”.

 

Och så ett fåtal rader som får avsluta dagens blogginlägg. På lördag smäller det i seriesammanhangen på de flesta håll i länet. Bromölla tar emot Veberöds AIF hemma på strandängen. Hur planen ser ut i år har än så länge endast lämnats åt fantasin då den är täckt av ett stort stycke plats. Däremot lär det bli betydligt trevligare spel än mot Hässleholms IF, det kan hela laget skriva under på.

 

Nästa blogginlägg är att vänta redan på fredag då det förhoppningsvis dyker upp ett specialinlägg inför premiären.

 

Simma där ni bottnar/89


Kommentarer
Postat av: Johanna

De va på tiden med en uppdatering! :)

2011-04-12 @ 10:48:31
URL: http://nattstad.se/yayas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0