Mycket var för jävla dåligt..

 

Följande rader skrivs inte med någon baktanke om hämnd eller för att elda på en brasa emot Nosaby som egentligen inte är så stor som den verkar vara rent medialt. Efter en viktig och oerhört skön uddamålsviktoria kan man tycka att allt borde vara fridens liljor, men nej. Matchen avverkades vid tvåtiden och hade det inte varit för den gassande solens föredömliga arbete hade antagligen större delen av publiken lämnat redan i halvlek.

 

Men vad var då sämst? Man kan tycka att hemmalagets ljudanläggning var horribel, och det var den. När domaren drog upp det gula kortet i minut 88 så var första gången jag personligen hörde något som helt livstecken på en speaker. I klass med ljudanläggningen måste ”Nosabylåten” innan match varit. En cover på flickfavoriten Erik Saades ena dängor var ingen låt som kommer spelas frenetiskt på radion framöver, även om det med största sannolikhet aldrig varit låtens uppsåt ändå.

 

Men det blir värre. Denna planen som serverades på Nya Wallbjörka (se bilden nedan, kraftigt felvänd.) fick Ymorvallen att platsa på alla golfbanor i världen. Den absolut sämsta Bromölla har spelat på under de senaste säsongerna. Planens beskaffenhet gynnade emellertid oss den sista delen av matchen eftersom det inte fanns tillstymmelse till utrymme för något organiserat anfallsspel.

 

Men vi släpper det och bjuder på lite godbitar inifrån. Tränare Mats Andersson var på strålande humör matchen igenom och lät sig hälsa att hans välmående är bra och att han fått en ny vän för livet ifrån Ysane (läs tidigare inlägg). Förberedelserna innan derbyt gick mycket ut på att få upp en vilja och motivation vilket brukar vara direkt avgörande mot Nosaby. Citatet ”Sen har de han Jurovski på vänsterkanten, som fortfarande vill vara i Sölvesborg och spela inomhusfotboll fastän det är Maj” syftade på hemmalagets upphaussade kantspringare Julian Grozdanovski.

 

Tränare Andersson valde också att stå för ett effektivt replikskifte under matchens avslutande del. Backlinjen informerade bänken om att Nosaby började sin ”slutforcering” genom att slänga upp en lång kille som anfallare.
På informationen: “Matte, de har tre stycken där uppe nu!” kom svaret reptilsnabbt; ”Ja vadå? Vi är ju fyra där bak..”


Helt underbart är det också att se att Pontus Kamph, 14 år och två meter lång, tryckte till Suad Brahimi innan matchen. Kamph tyckte att ”Sudden” förtjänade att bjudas på tårta vilket fick flera i laget att undra om karlshamnssonen celebrerade sin tjugotredje födelsedag. Men Kamph tyckte dock att han förtjänade ett bakverk för att han fick starta matchen, något han menade inte höll till vanligheten.

 

Avslutningsvis kan bloggen meddela att undertecknad kan gjort sin sista match i Bromölla. Eftersom det rådde backkris inför fredagens match var jag förpassad ner som högerback. Hur vida uppgiften sköttes rådde det delade meningar om. Vissa snackade om en ”Modern Cafú”, andra tyckte det var bra att jag höll mig borta ifrån offensiven. Men efter matchen socialiserades det med Mjällbys sportchef Thomas Andersson-Borstam, som givetvis var på plats.  På frågan om Jesper Westerberg hade någon form utav känning och behövde ersättas svarade han självklart ja. Men vad fan skulle han göra?

 

/ 89


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej



Skribenten av denna blogg skulle göra en kostregistering för att se om du äter så bra som du tror och i fall energi utgifter och inkomster går ihop, vad jag vet har du inte börjat än.



Så nu får det vara slut på bortförklaringarna!



Kom igen nu :)

2011-04-27 @ 12:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0